dijous, 15 de març de 2012

II Concert Sala Piano 2012

El diumenge 25 de març, 60 alumnes de piano de 18 escoles de música de la Catalunya Central, oferiran un concert en plena natura, a la masia La Garriga de Castelladral amb un aire diferent al que estem acostumats.

La Garriga de Castelladral, La Casa dels Pianos - Sibelius i l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) organitzen la segona edició del concert SALA PIANO de joves pianistes, amb el títol:

“El piano inspira creativitat”

L’objectiu del concert és donar als pianistes un espai diferent del de les escoles de música, per així aconseguir un punt de trobada entre l’alumnat d’aquest instrument tan bonic i sovint tan solitari. Tots plegats seran els responsables d’una obra d’art molt especial, doncs mentre cadascú d’ells interpreti la seva peça musical al piano, l’il·lustrador de Navàs Valentí Gubianas pintarà un piano de
principis del segle XX.
Il·lustracions de Valentí Gubianas

A en Valentí no només li demanem que pinti un piano, cosa que ens confessa que encara no ha fet mai i que s’ho agafa com un repte molt important, sinó que el pinti segons senti la música que sonarà mentre ell vagi treballant. La música que hauran fet entre tots els pianistes serà el fil musical que propiciarà que el dibuix surti d’una manera o una altra i això en determinarà el resultat final. Una proposta la nostra, que en aquesta edició tira volgudament cap a la interdisciplinarietat, convençuts que totes les arts respiren una de l’altra i que complementades esdevenen més riques.

Malgrat la crisi, des de l’organització tenim ganes de seguir sent creatius, de buscar oportunitats per generar vivències especials pels nostres alumnes gràcies a la música.  


CONVOCATÒRIA
Diumenge 25 de març de 2012 (matí)
Concert Gratuït
El concert es dividirà en 3 sessions:
  • 1a sessió ( 9:45h )
  • 2a sessió ( 11:15h )
  • 3a sessió ( 13:00h )
Entre sessió i sessió el Catering TO+ ens oferirà un aperitiu a la Terrassa de la Sala Piano. Si desitgeu quedar-vos a dinar a la masia és imprescindible reservar a nuria@masialagarriga.com o al telèfon 629 393 969, doncs les places són limitades.

Volem agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Navàs, el restaurant TO+ de Palà de Torroella i TV Callús.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada