dilluns, 22 d’abril del 2013

Concert Simfonic el 8 de Juny 2013

El Simfonic és un festival de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5000 estudiants de les escoles de música a diferents espais emblemàtics de Catalunya, transformant els seus diferents municipis en veritables Ciutats-Concert.


En aquesta edició La Casa dels Pianos en serà un dels patrocinadors i col·laboradors.
El projecte va néixer l’any 2010 de la mà de l’Associació cultural SECRETSBCN, per mostrar la tasca que venen desenvolupant les escoles de música i aconseguir que els joves músics siguin els protagonistes portant la música a diferents indrets màgics de Catalunya.


Després de dues edicions a Barcelona (Ciutat-Concert) aquest any el Festival s’exten arreu de Catalunya, el mateix dia (8 de juny 2013), a la mateixa hora i a diferents ciutats.
Està pensat per a tots els ciutadans; joves, adults, grans i famílies que vulguin passar una tarda especial gaudint d’una bona música en uns espais diferents i participar a un projecte de ciutat pioner i innovador.


Les actuacions tindran lloc a espais singulars com el Zoo de Barcelona, Palau de la Música, la Seu Vella de Lleida o la Plaça Dalí de Figueres, entre altres.
En aquests concerts hi seran presents tots els estils de música des del més clàssic; orquestres simfòniques, música cambra, recitals de piano, òpera i cant cora. Passant per concerts de swing, grups de jazz, cors de góspel, por-rock, funk rap o hip hop i fins arribar a les sessions més alternatives; DJ’s i música electrónica.


Els objectius d’aquests projecte es divideixen en tres vessants:
1. Culturals: Donant a conèixer els diferents projectes que vénen desenvolupant les Escoles de Música, divulgant la pràctica musical com a complement cultural i redescobrint de manera diferent al habitual els espais característics de les ciutats.
2. Educatius: Posar aquests espais singulars a disposició dels músics-estudiants perquè mostrin les seves capacitats en públic, treballant, durant uns mesos un repertori per l’ocasió.
3. Socials: Promoure la participació ciutadana tant de persones grans, com discapacitades o en situació de risc fent d’aquesta diada una festa social, cultural i lúdica. Aconseguir la implicació i complicitat d’empreses, institucions i ciutadans particular perquè difundeixin la cultura i l’art. 












Entra a la seva web per més informació i trieu el vostre concert; escollint a quin espai voleu anar i quin estil de música voleu escoltar. 

Tenint present que el dia 8 de juny 2013 a les 19 hores, totes les formacions a la vegada interpretaran la coneguda cançó BON DIA del grup ELS PETS, que son els padrins d’aquesta tercera edició.


Us esperem el dia 8 de juny, per gaudir de la música!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada