dimecres, 3 d’abril del 2013

III Concert Sala Piano 2013

"Tocant amb Manel Camp"
14 abril 2013



El diumenge 14 d’abril a la masia La Garriga de Castelladral, pianistes de 19 escoles de música de la Catalunya Central ens oferiran un concert molt especial, realitzant un homenatge al gran pianista manresà Manel Camp.


La Garriga de Castelladral, La Casa dels Pianos - Sibelius i l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) organitzen la tercera edició del concert SALA PIANO de joves pianistes, amb el títol:
                                                  “Tocant amb Manel Camp”

Els objectius del concerts són donar als pianistes un espai diferent del de les escoles de música, per així aconseguir un punt de trobada, i buscar un eix temàtic atractiu per donar un plus de qualitat i originalitat en el moment del concert. L’eix d’aquest any és el personatge d’en Manel.


Malgrat la crisi, les ganes de col·laborar entre diferents entitats i personalitats segueix sent ben viva. Fruit d’aquest esperit, neix la iniciativa de contactar amb en Manel Camp per demanar-li si voldria participar en aquesta activitat adreçada als pianistes amb la intenció de donar a conèixer als alumnes de nova generació la figura i l’obra d’en Manel Camp. Sovint no es valora el que és té més a prop, i és per això que ens ve de gust organitzar com un “ homenatge en vida” a un molt bon pianista, que té estil propi dins el jazz i que ha abastat molts camps musicals: intèrpret, compositor, professor, càrrecs directius en centres de música.


Novetats del Sala Piano 2013:

  • 2 pianos de cua ompliran la Sala Piano de la Garriga de Castelladral, donat que en Manel Camp no només ve a fer acte de presència sinó que tocarà juntament amb els alumnes.
  • El repertori del concert estarà format íntegrament per peces que en Manel Camp té editades al  mercat amb finalitats pedagògiques tant  per piano sol com per piano a quatre mans. D’aquesta manera a part de conèixer el pianista, també coneixeran al compositor a través de la seva música.


Degut al gran nombre de participació d’alumnat, la organització ha previst dues sessions diferents per no allargar massa el concert:

1a sessió ( 10h ): 

1. EMM Artés
2. EMM Abrera
3. EMM Callús
4. EMM “ Musicant “ de Cardona
5. Esclat de Manresa
6. EMM Sant Joan de Vilatorrada
7. EMM Santpedor
8. EMM Sant Vicenç
9. EMM Solsona
10. EMM Súria

2a sessió ( 12h ):

1. EMM Berga
2. Esclat de Manresa
3. EMM i Conservatori de Manresa
4. EMM Navàs
5. EMM Olesa de Montserrat
6. EMM Puig.reig
7. EMM Roda de Ter
8. EMM “ Cal Moliner “ de Sallent
9. EMM Vacarisses



Entre sessió i sessió el Catering TO+ ens oferirà un aperitiu a la Terrassa de la Sala Piano. Si desitgeu quedar-vos a dinar a la masia és imprescindible reservar a nuria@masialagarriga.com o al telèfon 629 393 969, doncs les places són limitades.


El Concert SALA PIANO és un concert per a joves pianistes organitzat per La Casa dels Pianosl'Associó Catalana d'Escoles de Música i Sibelius. El Concert Sala Piano es realitza a la meravellosa Sala Piano de la masia, que rep aquest nom donada la seva forma de piano de cua.


Concert realitzat a la masia La Garriga de Castelladral

Diumenge 14 d’abril a les 10h del matí

Ctra. de Súria a Castelladral Km. 5,2 • Castelladral (Barcelona)
T. 938.682.250 / 629 393 969


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada