dijous, 10 d’abril de 2014

IV Concert SALA PIANO: Reportatge Segona Sessió

El passat diumenge 6 d’abril a la masia La Garriga de Castelladral, en plena natura, vàrem celebrar la quarta edició del Concert Sala Piano amb 90 pianistes de 19 escoles de música de la Catalunya Central.


Aquest any, sota el títol "el Piano Inspira", els pianistes van fer les seves interpretacions acompanyats d'una imatge gràfica (escollida per ells mateixos) que els inspirés la música que tocaven. Així doncs els joves pianistes tocaven la "banda sonora" de la imatge o vídeo que havien preparat... tot plegat un concert ple de creativitat i emoció.

Gaudiu de les imatges de la segona sessió amb les interpretacions de les Escoles de:  EMM Callús, EMM Roda de Ter i l’Esquirol,  EMM Collbató,  EMM Vacarisses,  EMM Abrera,  EMM Puig-Reig, EMM Olesa de Montserrat,  EMM Solsona,  EMM i Conservatori de Manresa i EMM “Cal Moliner” de Sallent.























































Veure reportatge TV Manresa:



Moltes gràcies a tots els joves pianistes, a les escoles i a les famílies per la vostra implicació! Una abraçada ben forta i fins l'any que ve.

Agraïm també la col·laboració de Xavier Gil, Catering TO+, Parentesis Grup, Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Navàs. Moltes gràcies!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada