dimarts, 24 de febrer de 2015

V Concert Sala Piano 2015

"les tecles parlen"
1 març 2015


El proper diumenge 1 de març (11h), alumnes de 15 escoles de música de la Catalunya Central, ens oferiran un concert de piano molt especial a La Garriga de Castelladral.

Aquesta cinquena edició del concert SALA PIANO l’hem titulada “ Les tecles parlen” i serà més creativa que mai, doncs totes les obres que s'interpretaran seran peces inèdites, en el sentit que no han estat publicades per cap editorial. Això vol dir que la majoria de peces que es tocaran han estat composades per l'ocasió, per professors o pels propis alumnes que les interpretaran.Des del seu naixement, ara fa cinc anys, el Sala Piano s’ha mantingut fidel a les seves dues vocacions:
  • Oferir un espai únic i entranyable per fer una matinal dedicada als pianistes. 
  • Proposar un eix vertebrador que uneixi les interpretacions de tots els participants. Donem les gràcies a les escoles de música i a tots els alumnes que fan possible que el Sala Piano segueixi viu i present.Les escoles que participen que participen i que han acceptat l'apassionant repte del concert són:

E.M.M. Mestre Josep Ma Castella de Navàs 
E.M.M. Olesa de Montserrat 
Escola de Música i Arts Navarcles - St. Fruitós 
E.M.M. Puig-reig 
E.M.M. Collbató 
E.M.M. Cal Moliner de Sallent 
Esclat de Manresa 
E.M.M. Berga 
E.M.M. Artés 
Escola de Música de Roda de Ter, L’Esquirol i Torelló 
E.M.M. St. Joan de Vilatorrada “Mas Sant Joan” 
Conservatori Municipal de Música de Manresa


El concert tindrà una única sessió a les 11:00h. Després del concert el Catering TO+ ens oferirà un aperitiu a la Terrassa de la Sala Piano.


El Concert SALA PIANO és un concert per a joves pianistes organitzat per SibeliusLa Casa dels Pianosl'Associó Catalana d'Escoles de Música i Font&Roca pianos. El Concert Sala Piano es realitza a la meravellosa Sala Piano de la masia, que rep aquest nom donada la seva forma de piano de cua.


(Preu: 3€ majors de 18 anys). 
Concert realitzat a la masia La Garriga de Castelladral

Diumenge 1 de març a les 11h del matí

Ctra. de Súria a Castelladral Km. 5,2 • Castelladral (Barcelona)
T. 938 682 250 / 629 393 969Il·lustració del cartell per Cristina Zafra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada