Exposició

1975: Sibelius obre al c/Casanova de Manresa
2010: Neix La Casa dels Pianos i la seva nova exposició
2013: Sibelius & La Casa dels Pianos es casen i s'emancipen

Descobriu la nostra NOVA BOTIGA... un petit món de música!


La nostra botiga està situada al Passeig Pere III, 31 - 33, al centre comercial de Manresa (entre el Teatre Kursaal i la Biblioteca del Casino).


La botiga està dividida en varies seccions on trobareu tot tipus d'instruments clàssics i moderns, un ampli ventall d'accessoris, llibres i partitures, així com el nostre Taller de reparacions.El segon pis està dedicat als pianos acústics, ja siguin verticals o de cua, siguin pianos nous, semi-nous, d’ocasió o antics. Disposem de les  marques més reconegudes del mercat com Kawai, Yamaha, Petrof, Bechstein, entre d’altres.


Tots els Pianos exposats a la botiga són exhaustivament revisats i posats a punt, ja sigui quan entren, quan surten i evidentment quan estan a la seva nova llar.

També disposem d'un Taller extern amb totes les eines necessàries a fi de poder posar a punt qualsevol instrument. En algunes ocasions, com per exemple el procés de lacat o substitució de l’arpa d’un Piano, fa necessària la retirada del Piano fins al nostre Taller extern.

No dubteu en visitar-nos!

Trobaràs la nostra botiga a:
Passeig Pere III, 31 - 33
08240 Manresa (Barcelona)
T. 938 724 969 / 629 393 969 / 653 845 324

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada