dimecres, 5 de febrer del 2014

Micròfons Lewitt a Sibelius

Article de Miquel Coll.

A Sibelius donem la benvinguda a la família de micròfons Lewitt. Marca força recent, però que amb el poc temps que porta al mercat ja està creant furor, tant a locals d'assaig com a grans escenaris, des de petits "home studio" fins a grans estudis.


Jo mateix he tingut la oportunitat de provar-los al meu estudi i ja han entrat a formar part del meu equip del dia a dia. Us parlaré d' alguns dels models que trobo més interessants i alguna de les seves aplicacions.

LCT 140 - És un micròfon tipus llapis de condensador. És un micro molt versàtil i fàcil d'utilitzar, és connectar-lo i treballar. So molt transparent i natural. Es pot utilitzar en una diversitat molt gran d'aplicacions com, bateria, percussió, conjunts vocals, guitarres acústiques i un llarg etcètera.


LCT 240 - Micròfon de condensador cardioide, molt pensat per locucions, enregistraments de veus a estudi i instruments acústics. Molt net i transparent en totes les situacions al que el puguis fer treballar.




LCT 540 - Micro de condensador de gran diafragma, molt versàtil, veus principals, bateries, percussió, metalls, instruments de vent, conjunts de música clàssica ... un bàsic si vols tenir un micròfon per múltiples aplicacions amb un alt rendiment.


MTP 240 - Micro dinàmic cardioide, molt robust, pensat com a micro de mà principalment per veus en directe. Molt Excepcional relació qualitat preu.


MTP 440 - Micro dinàmic cardioide, com el seu company molt dur i sòlid. Pensat per aplicacions tant de directe com d'estudi, tot i que personalment el veig molt interessant per al que vol un micro per enregistrar a casa tot tipus d'instruments i veus, i no vol tenir un micro per cada instrument.


MTP 540 - Micro dinàmic cardioide. Aquest és per mi un dels reis de Lewitt, micròfon de mà, pensat per el cantant que vol tenir una bona eina per anar de l'assaig al concert, molt silenciós, robust i amb una resposta molt natural i càlida.


Bé doncs, si esteu buscant un micròfon no dubteu a demanar-nos més informació i buscarem la millor opció. Fins aviat !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada