dimecres, 12 de febrer del 2014

Recital de Piano de Xavier Ricarte - INVITACIÓ

Sibelius i La Casa dels Pianos us conviden al Concert de Piano que tindrà lloc el proper dijous dia 20 de febrer, a les 20:30h, a la nostra NOVA BOTIGA (Passeig Pere III, 31-33 de Manresa). (veure Mapa).

Xavier Ricarte estudiant de 4rt curs professional del Conservatori de Manresa, interpretarà un concert molt especial amb un repertori d'obres romàntiques i impressionistes.



REPERTORI

Primera Part 

Ludwig van Beethoven 
Sonata op 10 no 2 
1r mov: Allegro 
2n mov: Allegretto 
3r mov: Presto 

Fréderic Chopin 
Estudi no 1 de Trois nouvelles études 
Nocturne en mi menor op postum 
Nocturne en do#menor op postum 

Segona Part 

Calude Debussy 
Clar de lluna

Sergei Rachmaninoff 
Preludi op 3 no 2 
Preludi op 23 no 5


Preu: Gratuït 
Podeu reservar la teva entrada a SIBELIUS o escrivint un mail a info@lacasadelspianos.com
Per a més informació podeu trucar-nos al 938 724 969 (629 393 969).




Xavier Ricarte 

Neix el 1998 a Manresa i comença els seus estudis musicals als 6 anys amb el professor Carles Julià, al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Actualment estudia Grau Professional amb la professora Nora Bosch.

Ha rebut classes magistrals de Lluís Grané, d'Alba Ventura, Ramon Coll, Daniel Ligorio i Vladislav Bronevetzky. Segueix assistint a màster classes amb en Carles Julià.


Guanyador de diversos premis en concurs nacionals: 3 anys consecutius premiat en el Concurs de Joves Intèrprets de Torroella de Montgrí. Ha estat premiat en el 41è i 43è Concurs de Joves Intèrprets de Catalunya, amb Menció d'Honor. Ha rebut el 2n premi al XVIII Concurs l’Arjau de Barcelona (Conservatori Superior de Música del Liceu), i ha estat reconegut com ha un dels “Joves talents” de Manresa. Ha assistit a diferents cursos de piano a càrrec de Vladislav Bronevetzky i Daniel Ligorio , i ha actuat juntament amb l'Orquestra Sons d'Art i amb la Jove Orquestra del Conservatori de Música de Manresa.


Xavier ha actuat en el CMM de Manresa, en el CMM de la Garriga, a St Julià de Cerdanyola, a La Casa dels Pianos, 2 anys als pianos al carrer de Manresa, a Bellaterra, als Jardins Lladern de Vacarisses, a l’Auditori St Josep de Moià, al Teatre Kursaal, a l’Auditori Enric Granados de Lleida i al Conservatori Superior de Música del Liceu.

També a col·laborat en l'homenatge a Maria Vilardell Viñas; i a Manel Camp, tocant juntament amb ell, celebrat a La Garriga de Castelladral, entre d'altres.


Us esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada