dimecres, 20 d’agost del 2014

Taller de música per a nadons, infants i família

El proper dissabte dia 13 de setembre tindrà lloc a Sibelius & La Casa dels Pianos un taller molt especial pensat per als més petits de la família, a càrrec de Anna Vega.

Vine a compartir una estona de música amb el teu fill/a. Iniciarem els més petits en la descoberta del seu entorn sonor i musical. La música ens ajudarà a enfortir el vincle amb la mare, pare, germans... i fomentarem les relacions emocionals, sonora, motriu, musical. Sobretot gaudirem d'una estona de música compartida.



En què consisteix? 
Iniciarem als més xics en el despertar sonor i musical, i a través de la música els acompanyarem en el seu procés vital i d'aprenentatge. Un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó / infant i la mare i/o el pare (o germans) fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot gaudir una estona de la música en família. Serà la música la que acompanyarà al nadó/ infant en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos..., i l'ajudarà a estimular i desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l'escolta, l'afectivitat, la psicomotricitat, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits.



Com ho farem? 
Treballarem a partir de la veu, parlada i cantada, i farem servir música en viu (piano, clarinet, flautes, i instruments de plaques, i percussió), i música enregistrada, donant especial importància a les cançons populars i músiques tradicionals del nostre territori, així com també obrirem el ventall a músiques i instruments d'arreu. La veu, el moviment, el joc, els massatges i l'experimentació seran les eines que ens ajudaran a aconseguir aquests objectius en les sessions de Música per a nadons i família.



Per a qui? 
En aquestes sessions, els nadons compartiran l'experiència amb algun familiar adult, ja sigui la mare, el pare, els avis..., o bé algun altre familiar o cuidador amb qui hi passi força hores.

  • Cada sessió té una durada de 45'/50'.
  • Nivell 1: nadons a partir de 4 mesos fins que caminen (10-11 mesos aprox.)
  • Nivell 2: infants que ja caminen (10-11 mesos) fins als 3 anys.
  • En aquestes sessions es respectarà molt la necessitat de cada nadó i família, ja siguin fisiològiques, d'alletament, de benestar...

És important que tots els nadons/ infants del grup estiguin dins de la franja d'edat delimitada, ja que les característiques motrius haurien de ser el més semblants possibles (dins la flexibilitat que el seu desenvolupament comporta).


Qui? 


Anna Vega Aldrufeu, mare i músic en actiu (pianista i clarinetista). Titulada superior en piano i solfeig. Títol de grau professional de clarinet, i llicenciada (Bachelor) en la metodologia de rítmica i moviment Jaques-Dalcroze. Professora de sensibilització musical, rítmica i moviment, llenguatge musical, piano i clarinet. Formació en diversos cursos de Musicoteràpia per a embarassades, nadons i infants.



Quan?
El proper dissabte dia 30 d'agost a Sibelius & La Casa dels Pianos.

  • Sessió 1 (10:00h): Nadons de 4 mesos fins a 12 mesos (no caminants) 
  • Sessió 2 (11:30h): Infants d'1 a 3 anys (caminants)

Dubtes per triar la sessió?
Si teniu un fill de 6 mesos i un de 2 anys (per exemple) podeu escollir la sessió que vulgueu. Si trieu la primera sessió estarà més destinada al petit i el germà gran podrà fer d'ajudant. Si preferiu venir a la segona sessió, el protagonista serà el nen gran i el petit només l'acompanyarà i anirà escoltant les músiques. També podeu apuntar-vos a les dues sessions.

Preu?
El taller té un preu de 8€/família/sessió. Cada infant pot anar acompanyat pels seus pares o avis i germans, respectant sempre el clima i ambient de la sessió.

Si desitgeu participar en el Taller inscriviu-vos al següent mail info@lacasadelspianos.com (places limitades en les dues sessions).

A on?
Lloc: Sibelius & La Casa dels Pianos. Com arribar?
Sibelius & La Casa dels Pianos
Passeig Pere III, 31 - 33 Manresa (Barcelona)
T. 938 724 969 · 629 393 969


Us esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada